dijous, 23 de maig del 2013

Mes de Maig!! Això s'acaba! :(

Com totes les coses bones, el projecte Rossinyol arriba al seu final. Per suposat que la nostra relació continuarà i ens seguirem trobant per realitzar activitats plegats!!






Per acabar d'explicar les nostres trobades, el mes de Maig ha estat molt actiu i molt divertit. Un divendres plujos, vam decidir anar a fer una partida a la bolera de Platja d'Aro. És una bolera que està molt bé i jugar-hi és molt divertit. En Mhamed no hi havia jugat mai. Al principi li va costar una mica que la pilota no anés cap als costats però al final les tirades que feia donaven resultats positus!! :)


 Agafant forcesss i....
 Quina tiradaaaa!!!

Mireu quin estil que té el "nanu" !!

 Per tal de no patinar ens obliguen a posar unes sabates especials. Quina fila que feiem!!
Un cop acabada la partida de bolos, vam anar a fer una partida al billar, aquest esport tampoc l'havia practicat mai, i en aquest cas ens va costar una mica més que piques bé la pilota, però a poc a poc i amb bona lletra va saber trobar la seva manera de tirar i no ho feia pas malament!! Té molta mà dreta amb els esports!! 





Finalment, a causa de la pluja que va cure, em ca deixar el cotxe ben brut de fang, i entre els dos vam anar a rentar el cotxe!! Va quedar net com una patena! 




La setmana seguent, aprofitant el bon dia que feia, vaig decidir fer alguna activitat a l'exterior. Vam anar a fer una cursa de cars. A en Mhamed els tema de cotxes li agrada molt, de fet ell de gran vol ser mecànic. Per suposoat que ell mai havia conduit un car, i quan va veure que anavem a fer una cursa de cars es va posar molt content, fins i tot nerviós per a l'ocasió. Va ser uns 20 minuts de cursa, i van ser molt divertits. En Mhamed va tenir un petit accident i tot, però res que no ens fes riure quan ho recordem , ja que la seguretat en aquestes activitats és màxima. Per suposat que se li ha donat molt bé.






Després de la cursa de cars per acabar de passar la tarda, vam anar a fer una partida al billar. Li havia agradat molt i no va dubtar en repetir l'experiència. Què bé que ens ho passem quan estem junts!! N'estic segur que no va ser la última partida que farem!! :)


Un cop vam arribar a casa seva, em va convidar a pujar. Era la casa que s'havia mudat feia uns mesos i jo encara no hi havia estat. És una casa més petita que l'altre. Això vol dir més fàcil d'escalfar i més fàcil de mantenir fresca a l'estiu. Crec que van fer un bon canvi. En Mhamed havia fet cus-cus i me'n va donar una mica, com que estava molt tip me'l vaig emportar cap a casa i un cop allà me'l vaig menjar. Estava bonisim!! 
Per suposat que no podia marxar de casa seva sense pendre alguna cosa. Vam pendre el te tot veien com el sol es ponia per les montanyes de Sant Feliu de Guíxols!! Quina tarda més divertida que vam passar. Ara esperant el dia de la festa final! 

 












Per tot el que hem après junts!! Salut!!
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada